Traditioneel gebouwde dakkapel

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bedrijf dat prachtige, traditioneel gebouwde dakkapellen kan plaatsen? Voor een traditionele dakkapel bent u bij Eembouw Advies aan het juiste adres!

Traditionele of prefab dakkapel

Als u besluit een dakkapel te willen plaatsen kunt u kiezen voor een traditioneel gebouwde dakkapel of een prefab dakkapel. Een prefab dakkapel wordt vooraf in een fabriek gefabriceerd en daarna op uw dak geplaatst. Onze passie en specialiteit ligt bij het bouwen en plaatsen van traditionele dakkapellen. Wij vertellen u hier dan ook graag meer over.

Maatwerk dakkapel

Het grote voordeel van een traditioneel gebouwde dakkapel is dat u zelf kunt kiezen hoe uw dakkapel eruit komt te zien. Hierdoor bent u niet gebonden aan een vast product maar kunt u juist profiteren van maatwerk. Hierdoor zijn de mogelijkheden voor uw dakkapel eindeloos. U zult denken dat de kosten wat betreft maatwerk veel hoger zullen liggen. Over het algemeen is het juist voordeliger omdat er geen kosten heeft voor een hijskraan of eventuele vergunningen.

Onderdelen traditioneel gebouwde dakkapel

De traditionele dakkapel bestaat uit losse, op maat gemaakte onderdelen. Deze onderdelen worden ter plekke, op uw dak in elkaar gezet en opgebouwd tot dakkapel. Dit is onze specialiteit! Wij meten uw dakkapel van tevoren zorgvuldig in. Hierdoor leveren wij uw dakkapel in 1 dag wind- en waterdicht op.

Offerte traditionele dakkapel

Heeft u vragen of onze (traditionele) dakkapellen of wilt u weten of u een dakkapel vergunning nodig heeft? Neem dan telefonisch contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij zullen binnen een dag contact opnemen.