Ervaringen van onze klanten

Twee prachtige dakkappellen stonden er in twee dagen professioneel op. Snel, vriendelijke, zelfstandig en zeer professioneel te werk gegaan. zeker aan te raden.
Geplaatst in februari 2024

Groeten uit Uden

Om nieuwe - ruimere - kinderkamers te maken op de zolder, moesten wij twee dakkapellen laten plaatsen. Na een paar offertes kwamen we in contact met Niels van Eembouw. Het voelde eigenlijk gelijk vertrouwd en goed. En dat gevoel is waarheid gebleken. Alles was geregeld, de vergunning aanvraag, de container voor het afval. En in de weken voor de plaatsing bleek het geen probleem om te wisselen van de kleur van de kozijnen. Op vrijdag zou de dakkapel aan de voorkant worden geplaatst en op zaterdag die aan de achterzijde van het huis. Vrijdagochtend om kwart over zeven stonden ze voor de deur, binnen een paar uur was de voorste dakkapel op zijn plek, niet zo'n pre-fab ding dat met een hijskraan wordt neergezet, maar een ter plekke gezaagd en op maat met de dakpannen gemaakt exemplaar. En omdat er voor zaterdag heel veel regen was voorspeld, zeiden de heren tegen elkaar "gaat we door?" "we gaan door!". Toen ik op vrijdag thuis kwam van mijn werk was het resultaat onvoorstelbaar! Twee dakkapellen op 1 dag, onze zolder was een balzaal geworden. WAT EEN RUIMTE!!! Het plaatsen van dakkapellen kan ik iedereen aanraden en ik zou zeggen: ga naar Eembouw om ze te laten plaatsen. Persoonlijk contact, professioneel werk, prima product!

Groetjes Jeske van Hoek

Wij waren al een geruime tijd op zoek naar een mooie dakkapel en we hebben verschillende bedrijven over de vloer gehad en we hebben ook 2 showrooms bezocht.
Elke keer was het niet echt helemaal duidelijk wat de prijs zou zijn en of soms kwam er ineens nog een flink bedrag bij. Bij sommige bedrijven hadden we ook gewoon geen prettig gevoel.

Toen zijn we in contact gekomen met Niels van Eembouw Advies.
Niels is bij ons thuis geweest en tijdens het gesprek kregen we al meteen het gevoel dat het goed zat! Niels dacht mee met de mogelijkheden en was heel duidelijk door middel van voorbeelden die hij mee had genomen en was het meteen duidelijk wat het ons zou gaan kosten. Rekening houdend met ons budget hebben we samen een heel mooi dakkapel samengesteld met wat extra opties zoals verdiept profiel (echt een aanrader!!) en horren in het raam.

Op de dag van de plaatsing stonden Niels en zijn team 15 minuten voor de afgesproken tijd al voor onze deur. 7 uur ging de zaag erin en rond 13:00 uur waren ze klaar en werd de dakkapel aan ons opgeleverd. De medewerkers werkten ZEER hard door en samen met Niels hebben ze echt top kwaliteit geleverd en zijn wij meer dan tevreden met ons mooie dakkapel. Alles is zoals afgesproken verlopen!

Wij raden Eembouw Advies aan als u op zoek bent naar een kwalitatief en mooi dakkapel.

Niels bedankt voor je advies en de plaatsing, we zijn er heel blij mee! We bewonderen je passie voor het vak!!!

Vriendelijke Groeten Bibi en Mike

Eembouw heeft aan de achterzijde van ons huis een dakkapel geplaatst. Doordat de achterkant een hellingshoek heeft van ca 33 graden hebben we daar veel ruimte mee gewonnen. Het is een investering, maar het is het dubbel en dwars waard.

Dankzij de persoonlijke aanpak was er in de aanloop naar de bouw geen twijfels en alle vragen die we hadden konden we direct stellen. Ook het bouwen was een bijzondere dag. Half mei was het weer niet al te goed, en als de dag dan begint met een motorzaag in je dak, dan is dat best spannend.

Door de traditionele bouw ter plaatse is de dakkapel precies op maat en sluit het goed aan op de zolder, i.p.v. dat de zolder zich aanpast aan de dakkapel. Het huis stamt uit de jaren '40, dus helemaal recht is het allemaal niet meer. Ook hebben we daardoor een dakkapel, die wel zo breed mogelijk is en dus optimaal gebruik gemaakt van de mogelijkheden.

Omdat we gekozen hadden om de dakkapel stuc klaar te hebben, viel de afwerking wel mee. Het blijft veel werk, maar het resultaat mag er wezen.

Fam. De Graaff

Niels en zijn team van Eembouw Advies hebben een mooie dakkapel bij ons geplaatst. Hij heeft kennis van zaken, is rustig en gaat voor kwaliteit. Ook is Niels helder en prettig in de communicatie en komt zijn afspraken stipt na.

De eerste ontmoeting gaf ons direct vertrouwen en waren er dan ook snel uit. De dakkapel is op de dag vakkundig geplaatst. Geen overmatige overlast of rommel, alles is keurig achtergelaten. Ook kun je merken dat het een team is. Niels werkt hierin ook zelf mee en is dan ook de hele dag beschikbaar voor overleg en uitleg.

We zijn dan ook heel tevreden over Eembouw Advies en raden ze van harte aan!

Arjo en Willeke de Vroome

Wij zijn zeer tevreden over de hele procedure rond de aanvraag en het plaatsten van onze dakkapel. We hebben er een mooie ruime zolder door gekregen zodat onze meiden straks beide een eigen kamer hebben. De mensen die de dakkapel hebben geplaatst hebben het zeer netjes gedaan.

Familie Hazelhoff

zeer tevreden over verkoopgesprek, geen opdringerig gesprek, gewoon vriendelijk en duidelijk. ontzettend mooie dakkapel met goede materialen. daar zal ik nog jaren plezier van hebben!

Sandra van Vuren